Spørsmål og svar

Vi har på denne siden samlet de vanligste spørsmålene vi mottar kring forbrukslån. Har du fortsatt et spørsmål? Ta kontakt.

 1. Er Forbrukslåna.no en bank?
  Forbrukslåna er ikke en bank, men en gratis tjeneste hvor du som forbruker enkelt kan sammenligne bransjens beste aktører innen forbrukslån.
 2. Hvordan kan tjenesten være gratis?
  Selv om tjenesten er helt gratis for deg som forbruker, så tar vi oss betalt av banken dersom en lånesøknad blir innvilget.
 3. Hvor raskt kan jeg få utbetalt forbrukslånet?
  Som formidler av informasjon rundt forbrukslån er vi kun et mellomledd mellom deg som bruker og banken som låner ut pengene.
  Hvor raskt du vil få utbetalt pengene avhenger av behandlingstiden hos den aktuelle bank. Vi har imidlertid god erfaring med samtlige av våre samarbeidene aktører.
 4. Hvor raskt kan man innfri et forbrukslån?
  Du kan forbruker kan når som helst innfri hele eller deler av ditt forbrukslån uten at ekstra kostnader tilkommer. Jo raskere du innbetaler jo billigere blir forbrukslånet.
 5. Hvor mye koster forbrukslånet?
  Alle lånesøknader som blir sendt til våre partnere vil som regel få en individuell vurdering. Dine opplysninger, økonomi og livssituasjon er faktorer som påvirker kostnaden og renten på forbrukslånet. På forsiden kan du enkelt se hva de ulike lånene koster basert på lånebeløp og nedbetalingstid.
 6. Hvor lang tilbakebetalingstid kan jeg få?
  Hvor lang tilbakebetalingstid du får avhenger av hvor stort forbrukslån du tar, men opptil 15 år er mulig. Det er imidlertid ingen minstetid. Du kan selv betale inn høyere månedlige avdrag dersom du i perioder ønsker eller har økonomi til det.
 7. Trenger jeg sikkerhet for å låne penger?
  Fordelen til forbrukslån er at bankene ikke stiller noen krav til sikkerhet, kausjonist eller pant. Du kan låne uten sikkerhet. Eneste banken vil trenge fra deg er dokumentasjon kring din gjeld og inntekt.
 8. Hva kan jeg bruke pengene til?
  Banken vil aldri spørre hva du skal bruke pengene til. Det er din privatsak. Så snart søknaden om forbrukslån er ferdigbehandlet vil du få lånet utbetalt til din egen konto.

test